Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polskie drużyny w europejskich pucharach
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach
W pierwszej połowie Lech był drużyną słabszą, jednak trzeba przyznać, że dobrze się bronili. Do tego mają bardzo dobrego bramkarza, na którego w razie jakiegoś błędu mogli liczyć.
Gołym okiem wczoraj widoczny był brak Murawskiego. Bandrowski momentami grał całkiem fajnie, ale do Rafała jeszcze mu sporo brakuje... Stilic po raz kolejny dał ciała, trzeba go było sprzedać jak go chcieli za 3mln euro, a zostawić Murawskiego...
Lech miał wczoraj dużo dziurę w środku pola. Wejście Golika nie poprawiło tej sytuacji. Pozostając przy tym zawodnik, to miał facet szczęście, że za ten faul z tyłu nie wyleciał z boiska.
Zdziwiło mnie, że Zieliński wcześniej nie zdjął Lewandowskiego, który wczoraj po prostu był słaby.
Strzelec bramki Peszko jest na prawdę dobrym zawodnikiem, jednak czasami jest jeszcze z niego taki jeździec bez głowy...
Świetny mecz wczoraj rozegrał Gancarczyk, bardzo dobry w obronie i aktywny z przodu. Jeśli we wrześniu na lewej obronie w rep. Polski będzie grał ktoś inny niż Seweryn to <świr>
Bardzo dobrze wczoraj gral Kasprzik, który parę razy świetnie interweniował, Arboleda i Bosacki, którzy wzajemnie się uzupełniali.

Za tydzień zagrać 4-5-1, tzn. wrzucić jeszcze kogoś do środka. Mam pewną propozycje, tylko tutejsi fani Lecha muszą powiedzieć czy Wilk może grać na pozycji środkowego pomocnika?

Kasprzik
Injac - Arboleda - Bosacki - Gancarczyk
Peszko - Bandrowski - Stilic - Wilk - Lewandwoski
Rengifo

W tym meczu będą musieli tak zagrać, inaczej Belgowie mogą ich rozklepać.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
21-08-2009 08:42
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
LM: Krok w tył Wisły - paolo - 31-07-2008, 11:31
Re: Polskie drużyny w europejskich pucharach - Foster - 21-08-2009 08:42

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości