Mało kto mnie o coś chce pytać, to znaczy, że wszyscy o mnie wszystko wiedzą :? Ja nie mam konta na naszej klasie przecież.
Mata napisał(a):1. Co lubisz jeść najbardziej? 
schabowy,spaghetti, barszcz czerwony z uszkami, krokiety, pizzę i "kotlet po florentyńsku", czyli specjalność takiej knajpy w zakopanym- (na pw mogę podać namiar, bo warto).
Mata napisał(a):2. Gdybyś mógł spełnić swoje 3 zyczenia. Brak ograniczen. Mowisz i masz. O co prosisz?
o zdrowie, szczęście w życiu- bo to bardzo ważne i Fergusona o 23 lata młodszego.
Mata napisał(a):3. Wymarzona marka samochodu?
Nie mam takiej. Może już mam wymarzony samochód. Mój tata mówi, że różnica między marzeniami o swoim własnym, dużym domu, a o tymi dotyczącymi samochodu jest taka, że jak się wybuduje dom, to później wiele lat się go wykańcza, udoskonala- to cieszy. A z samochodem jest tak, że jak już się spełni swoje marzenie to wsiadasz i po tygodniu sobie zdajesz sprawę, że już Cię to znudziło. Wciąż jest to samochód mający cztery koła, kierownicę, gaz, hamulec. Prawda jest taka, że po naszych drogach przyjemność z jazdy jest znikoma i naprawdę niewiele się różni w aucie za 30 czy za 150 tysięcy.
Mata napisał(a):. Real Madryt czyli zbyt wielu kogutów w jednym kurniku. Jakie jest twoje zdanie ?
Pierwszy kryzys jaki dopadnie ten zespół zweryfikuje czy pomysł tworzenia drugich galacticos się sprawdzi. Wtedy wychodzi czy zespół faktycznie jest zespołem i potrafi współpracować, czy jednak jest tam za dużo gwiazdorów.
Mata napisał(a):5. Nowy, lepszy Manchester City? Powalczą o lokatę premiowaną grą w LM?
Myślę, że tak.
Mata napisał(a):6. Najlepszy piłkarz którego oglądałeś na boisku to i dlaczego właśnie on?;<
Zidane, Cantona, Romario, Giggs- nie wybieram
Mata napisał(a):7. Chciałbyś aby CR7 wciąż reprezentował MU?
tak
Mata napisał(a):8. Swoje początki z United datujesz bardzo wcześnie. Giggs , Scholes , Becks, bracia Neville , przypuszczałeś, że osiągną, aż tak wiele w United?
Widać było, że Ferguson budował drużynę w oparciu o młode, zdolne pokolenie. Ja myślę, że sam się nie spodziewał takich efektów. Mieliśmy cholernego farta wychować takich geniuszy.
Mata napisał(a):9. Jak wspominasz pamiętny mecz z Bayernem w 99r.?
Ten jeden raz płakałem ze szczęścia. To zwycięstwo smakowało najlepiej, ponieważ w 90 minucie byłem już pogodzony z wynikiem. Ale po cichu wierzyłem, że się uda. To było niesamowite.
Mata napisał(a):10. Udzielałeś się wcześniej na jakimś forum o tematyce MU? Jakbyś mógł szerzej odp na te pytanie.
Na DP miałem pierwsze konto, później trochę pisałem na manusite. Teraz tylko tu i na muscu. Ale dość późno wszedłem do tej bajki.
Mata napisał(a):11. Piłkarz no.1 w historii United i dlaczego właśnie on?
Ryan Giggs. Pracował ciężko na swoją legendę przez dwie dekady. Zawsze był wśród najlepszych na świecie. Prawdziwy profesjonalista.
Mata napisał(a):12. Kiedy lecimy na OT ? <cwaniak>
A kiedy chcesz? :?