Ankieta: Kto był najlepszym graczem w meczu z Arsenalem?
Ankieta jest zamknięta.
Ben Foster 4.76% 1 4.76%
John O'Shea 0% 0 0%
Wes Brown 0% 0 0%
Nemanja Vidić 0% 0 0%
Patrice Evra 0% 0 0%
Ryan Giggs 0% 0 0%
Michael Carrick 0% 0 0%
Darren Fletcher 71.43% 15 71.43%
Antonio Valencia 4.76% 1 4.76%
Wayne Rooney 14.29% 3 14.29%
Nani 4.76% 1 4.76%
Ji Sung Park 0% 0 0%
Dymitar Berbatov 0% 0 0%
Razem 21 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 2-1 Arsenal FC (29.08.2009)
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Re: Manchester United - Arsenal FC (29.08.2009; 18:15)
No szału nie było, za to bardzo dużo walki, która mogła się podobać. Mecz trzymał w napięciu do ostatniej minuty, no i na sam koniec to niemal zawał Wink Ciężko znaleźć w naszej grze jakieś większe pozytywny, szczególnie przez większość meczu przegrywaliśmy walkę w środku pola, no ale najważniejsze trzy punkty!

Teraz oceny:

Foster - według mnie dobry występ. Może i ten strzał Arszawina był do wyjęcia, jednak w drugiej części cudowna parada przy strzale RvP.

O'Shea - solidnie.
Vidić - parę razy dał się ograć, ale i tak najmocniejszy punkt defensywy.
Brown - sprawdziło się to co mówiłem przed meczem. Ciągle się zastanawiam, jak to się stało, że po żadnym z tych jego błędów nie wpadła bramka.
Evra - dwa razy niemiłosiernie go ograł Diaby, w ofensywie nieźle.

Valencia - z meczu na mecz, coraz trudniej mi jest się przekonać do jego osoby. Niewidoczny.
Carrick - na pewno dużo lepiej, niż ostatnio. Bardzo dobrze w defensywie, w ofensywie to jeszcze nie jest to, ale jest progres.
Fletcher - kto by pomyślał, że przyjdzie taki czas, kiedy bez niego nasza gra by po prostu leżała...
Giggs - właściwie nie grał takiego trzeciego środkowego pomocnika, tylko był tuż za plecami Rooneya. Według mnie coś takiego mógł też dziś zagrać Berbatow i na pewno byłoby to z lepszym efektem.
Nani - powtórzę się, ale to nasz jedyny skrzydłowy. To podanie w końcówce do Berby cud, miód, malina.

Rooney - pewnie wykonany karny, no i przeważnie mogliśmy na niego liczyć z przodu.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
29-08-2009 19:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: Manchester United - Arsenal FC (29.08.2009; 18:15) - RedLucas - 29-08-2009 19:49

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości