Foster
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
|
Re: CL: CSKA Moskwa - Manchester United (21.10.2009; 18:30)
Mecz nudny jak flaki z olejem... najważniejsze jednak, że wygraliśmy i po trzech kolejkach mamy komplet punktów. W następnym meczu zdobywamy kolejną "trójkę" i w dwóch ostatnich kolejkach grają sobie młodzi.
Śmiesznie ustawienie i jeszcze śmieszniejsze zmiany... Tak się zastanawiam po co my mamy Akademie skoro w pomocy gra O'Shea? Przecież John się nie nadaje na pomocnika. Zero kreatywności, szybkością też nie powala, strzału nie ma... Po co taki Matthew James zapierdziela w rezerwach skoro i tak później w pomocy gra O'Shea?
Jak Welbeck czy Macheda mają stać się klasowymi napastnikami, skoro w takich meczach jak ten siedzą na ławce? Jak nie w takich meczach to kiedy mają grać?
Jak zobaczyłem zmianę Owen -> Scholes to się załamałem. Graliśmy w środku Anderson - O'Shea....
VDS - to co miał obronić obronił, forma jest
Gary - całkiem całkiem. W ofensywie efektywniejszy niż Valencia...
Rio - było dobrze.
Vidic - to samo
Fabio - bardzo pozytywnie, parę błędów się przytrafiło, ale on się jeszcze uczy. Jeśli nie zniszczą go kontuzję to będą z niego ludzie
Valencia - strzelił bramkę, trafił w poprzeczkę no i tyle jeśli chodzi o plusy... lewą nogę to chyba ma do podcierania dupy, ciągle ten sam zwód. Co dostawał fajną piłę na skrzydło szedł do linii i albo była strata albo wycofanie na połowę boiska do Gary'ego...
O'Shea - ...
Scholes - ok
Anderson - momentami strasznie mnie irytował... znów zmarnował wspaniałą sytuację, która to już?
Nani - miał momenty bardzo fajnej gra, ale były też momenty, w których chyba zapominał, że na boisku było jeszcze 10 jego kolegów
Berbatov - nie dziwię się jego ciągłej irytacji, jak nie dostał podanie za bardzo do przodu, to do tyłu. Jak stał na świetnej pozycji to inni albo się kiwali i głupio tracili piłkę, albo podawali do kogo innego. Bułgar również dziś irytował swoimi niektórymi zachowaniami. Asysta in +
Brown - strasznie niepewny
Owen - nic szczególnego
Carrick - grał krótko
<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>
Mój Blog: Pod presją czasu
|
|
21-10-2009 19:40 |
|