Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 2-0 Blackburn Rovers (31.10.2009)
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Re: PL: Manchester United 2-0 Blackburn Rovers (31.10.2009)
michal85 napisał(a):
Cytat:
Cytat:1. Czemu Nani został zmieniony ? Rozumiem, że jest coś takiego jak rotacja, ale bez przesady. W przypadku chłopaka o takim talencie, który ma predyspozycje, by w przyszłości być czołowym graczem linii ofensywnej, coś takiego go zabija. A szkoda by było go stracić, bo jak widzieliśmy, jeśli chłopak dostanie szansę regularnej gry, poczuje, że trener w niego wierzy, wtedy mamy do czynienia z bardzo dobrym piłkarzem.
Nani dostał już tyle szans, że głowa boli. Wczoraj był ponownie co najwyżej przeciętny. Ja bym już szczerze mówiąc wolał widzieć częściej Welbecka na skrzydle...

Tylko, że on zawsze te szanse dostaje, co kilka meczów. Moim zdaniem zupełnie inaczej wyglądałaby jego gra, gdyby SAF dał mu zagrać kilka spotkań z rzędu, w pełnym wymiarze czasowym. Wystarczy spojrzeć na Valencię, Szkot zaczął na niego konsekwentnie stawiać i ta jego gra zaczyna wyglądać coraz lepiej.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
01-11-2009 14:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United 2-0 Blackburn Rovers (31.10.2009) - RedLucas - 01-11-2009 14:48

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości