Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Chelsea 1-0 Manchester United (08.11.2009)
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
Re: PL: Chelsea 1-0 Manchester United (08.11.2009)
Zagraliśmy bardzo dobre spotkanie i na dobrą sprawę powinniśmy wywieźć stamtąd przynajmniej 1 punkt, no ale cóż taka jest już piłka.

SAF postawił na skład jakiego większość z nas się domagała i trzeba przyznać, że chłopaki spisali się wyśmienicie. Obawialiśmy się o środek pola, a rzeczywistość pokazała, że to Chelsea miała problemy w tym aspekcie. Znakomicie udało się naszym ich zneutralizować. Fletcher, Carrick i Andi napracowali się strasznie i to oni byli tymi wiodącymi postaciami w naszej drużynie- ciężko mi określić który z nich był najlepszy.
Gorzej sytuacja miała się ze skrzydłami. Valencia się nabiegał sporo, ale nie stwarzał dużego zagrożenia, a Giggs niestety, ale był najgorszy w naszych szeregach- za dużo niedokładnych podań, nie ciągnął gry do przodu i do tego nie napracował się w defensywie.
Obrona mimo niecodziennego zestawienia również poradziła sobie tak jak należy.
W ataku Roo początkowo mało dokładny, ale później robił to co do niego należało- umiejętne przetrzymanie piłki, dobre przerzuty, wychodzenie na pozycje. Szkoda, że nie znalazł drogi do bramki.

Mimo niekorzystnego wyniku można być zadowolonym z postawy zespołu. Wychodzi na to, że drużyna odrobiła lekcję po meczu z L'poolem. Teraz musi być już tylko lepiej Wink

BTW ucieszyło mnie to, że wreszcie częściej widzieliśmy próby uderzeń z dystansu.

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
09-11-2009 14:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Chelsea 1-0 Manchester United (08.11.2009) - Lukas - 09-11-2009 14:40

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości