Może poirytowanie Roo jest związane z nowa sytuacją rodzinną - nie wiem, dziecko mu płakało całą noc i sie nie wyspał
albo chore jest.
Mam nadzieje że sie nam Wayne obudzi. W sumie nawet jak gra słabo to tak obiektywnie patrząc nie jest wcale taki zły, tylko przyzwyczaił nas do czegoś innego. Jakby grał z taka dyspozycją w naszej reprezentacji to by wymiatał
Foster bronił rzeczywiscie ok, choć też nie ustrzegł się błędów. Tak samo jak Kuszczak i Brown, choc pierwszy miał mało do roboty i 2 dobre interwencje, a drugi miał niezlą pierwszą połowe moim zdaniem(choć przyznam, że nie oglądałam jej 2 oczami, bo zerkałam i na mecz angoli i na nasz). Evry, Vidy, Evansa i O'schea nie widziałam.
Nie zgodze się, ze taki rezerwowy ten skład Anglii. Owszem nie było 2 obrońców i 2 pomocników, ale oni nie zawsze grają dwójką Lampard- Gerrard to raz, dwa Rio też nie wiadomo czy po tych wszystkich błędach będzie zawsze w pierwszej 11(choć mam nadzieję, ze po wyleczeniu kontuzji wróci do swojej normalnej gry). Atak troche średni, nie mogę zrozumiec czemu Capello nie powoła Owena!