matys napisał(a):No chyba, że SAF znowu coś będzie chciał nowego wypróbować i wyjdziemy Fletcher - Owen - Fabio - Foster.
Padłam. Choć Fergiego to naprawdę stać na wszystko :twisted:
Mam nadzieję po raz kolejny zobaczyć Tomka, chcę też zobaczyć Obertana, Gibsona(ostatnio nie zagrał najlepiej, trzeba mu dać drugą szansę

) i Naniego(po prostu, żeby zobaczyć co się nim dzieje, w dalszym ciągu licze, że go sprzedamy, ale jak mamy go sprzedać jak siedzi i nie gra? Kto go kupi? Trzeba coś zrobi co z chłopakiem, nie przypuszczałam, że kiedykolwiek zrobi mi się go szkoda, ale właściwie to mi jest...bo on ma talent tylko u nas się nie sprawdza, w innym klubie mógłby być dobrym grajkiem). Oprócz tego myślę, że zagrają Owen i Welbeck lub Macheda, może Berba wejdzie w drugiej połowie. Nie powinniśmy wystawić zbyt słabego składu i trzeba obsadzić dobrze ławkę, bo szkoda odpadać z pucharu. Wiem, że to tylko Carling cup, no ale ejdnak wciąż jakieś trofeum. Ale nie ma też sensu męczyć podstawowej 11stki, na jakimś froncie trzeba trochę odpuścić, jeśli mamy sie liczyć do końca sezonu.