1.Forumowicz roku - pan_opticum, michał85
2.Debiut roku - Fidain, o ile się liczy, bo już tu pisał wcześniej, ale dopiero w tym roku był aktywny
3.User z największą wiedzą o United - michał, Kula, sebos - z racji wieku mają największy staż w kibicowaniu United
4.User z największą wiedzą ogólnie - nie wiem
5.Najzabawniejszy user - pan_opticum, lubię ten typ humoru i do tego świetne riposty
6.Najbardziej lubiany user - Kula, bo mam z nim najlepszy kontakt. A poza nim całe mnóstwo userów, których lubię prawie tak samo(muszeq, pan_opticum, Lukas, sebos, Michelle, Minhu, michal, fidain, Foster, radzio itd,)
7.Największy dziwak na forum - Miko, nie ogarniam tego gościa
8.Kogo chciałbyś poznać - wszystkich tych, co z kategorii 'Najbardziej lubiany user'. 1. Kula 2. pan_opticum 3. sebos. Jeśli już miałbym wybierać.
9.Najlepszy moderator - paolo, Mata, Foster. Jakby nie oni, to by była bida. Wierzcie mi
10.Najlepszy av - matys
11.Najlepszy podpis - brak
12.Najciekawszy temat na forum - Diabelskie foty i pośmiejmy się z przeciwników.
13.Wydarzenie roku na forum - Nie za dużo się działo tak naprawdę.
14.Co byś zmienił/a na forum - Ignorowanie tematów
15.Najaktywniejszy user - Mata, Foster, michał. Mata i Foster to chyba napisali posta w każdym temacie jaki istnieje. Michał za to w tematach związanych z United daje rade.
16. User wywołujący sporo kontrowersji - maju
17. User piszący najstaranniejsze posty - Szymcio pisze starannie, choć mało, ale niech będzie.
18. Najbardziej pomocny user - sebos, bez dwóch zdań
19. Post roku - wykład Kuli o taktyce 4-3-3.
20. Kogo najbardziej by ci brakowało na forum - pan_opticum, sebosa i brakuje fidaina