Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Kwas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 974
Reputacja: 12
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
sebos_krk napisał(a):Co do umiejętności strzelania bramek z niczego to czasem można zauważyć we współpracy Rooneya z Berbą, że chcą grać za bardzo koronkowo. Szukają siebie nawzajem w polu karnym, zamiast kopnąć piłkę na bramkę. Naszych pomocników też to dotyczy. Za dużo kombinowania, a za mało strzałów.
Berba rzeczywiście nic nie próbuje strzelać zza pola karnego, ale tego o Rooney'u powiedzieć nie można. Anglik w każdym spotkaniu przynajmniej kilka razy jebie z dystansu, lecz te próby są zazwyczaj bardzo słabe. U niego wygląda to inaczej - zamiast rozegrać akcję to na siłę szuka gola.

Ribery - chcę go już od dawna u nas, liczyłem że zasili nas zespół już w poprzednim okienku i mam nadzieję, że do tego dojdzie już w przyszłym roku. Jeśli dalej sytuacja na skrzydłach ma wyglądać jak wygląda - Nani "skłócony", kompletnie bez formy, Giggs pokazujący większą klasę w środku, Obertan powoli wchodzący do zespołu - to jestem jak najbardziej za. Mógłby to być prawdziwy lider zespołu, dyrygent naszych poczynań ofensywnych, jakiego nam w tej chwili brakuje.

W zimie, poza Dioufem nie przewiduje żadnych zakupów.
28-12-2009 15:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Kwas - 28-12-2009 15:53

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości