Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CL: AC Milan 2-3 Manchester United (16.02.2010)
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Re: CL: AC Milan - Manchester United (16.02.2010; 20:45)
Tak jak już pisałem wcześniej, dziś pewnie wykorzystaliśmy limit szczęścia na cały sezon. Szczególnie w pierwszej połowie Milan nas zmiażdżył, mieli mnóstwo okazji, jednak na nasze szczęście zemściło to się na nich. W drugiej połowie już zagraliśmy lepiej, nie super, ale na pewno więcej niż solidnie. Szczególnie zmiana Valencii wiele wniosła do gry. Poza tym bardzo słabo zagrała obrona, z Rio na czele. Poza tym ciągle nie rozumiem co to był za pomysł, żeby Park grał w ataku a Fletch na skrzydle. Równie dobrze mógł za Koreańczyka wyjść Berba.

Aha, no i Roni naprawdę klasa :shock:

VDS - okej.

Rafael - trochę pokręcił nim Roni, ale nie było najgorzej.
Rio - baaardzo słabo. Jakiś czas nie grał i było to widać.
Evans - niepewnie.
Evra - trochę tam Pato nim pokręcił.

Nani - czas się pożegnąć. Myślałem, że teraz w końcu zacznie grać jak należy, ale chyba się myliłem.
Fletcher - forma zdecydowanie rośnie.
Carrick - także dobrze, szkoda, że go zabraknie w rewanżu.
Scholes - początek tragedia, po bramce okej.
Park - nie zauważyłem go.

Rooney - to skarb mieć go w zespole.

Jeszcze jedno, bardzo słabe sędziowanie. No jednak sędzia stronniczy nie był, mylił się w obie strony Wink

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
16-02-2010 22:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: CL: AC Milan - Manchester United (16.02.2010; 20:45) - RedLucas - 16-02-2010 22:49

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości