Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CL: AC Milan 2-3 Manchester United (16.02.2010)
Tomek91 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,434
Reputacja: 2
Re: CL: AC Milan 2-3 Manchester United (16.02.2010)
Wczoraj los się na mnie uwziął i jakaś siła wyższa wyraźnie nie chciała, żebym tego meczu obejrzał. Najpierw zwolnienie neta, nawet livescore padło, potem klawiatura nie chciała działać, a jak już zechciała to sopcast się wypiął i nie mogłem się zalogować i nie obejrzałem 1. połowy :/

Początek od razu można było skojarzyć z ostatnim starciem z Milanem na SS i bałem się, że sytuacja może się powtórzyć. Przy bramce było trochę pecha, dziwne i nieskuteczne wybicie Evry i ten rykoszet, ale żeby sprawiedliwości stało się zadość to wyrównujący gol Scholesa, który był wyraźnie punktem zwrotnym spotkania, też padł w nieco szczęśliwych okolicznościach.

Potem Rooney otrzymał dwie idealne piłki i dwa razy trafił do siatki, przy trafieniu Seedorfa trochę zawiodła obrona, najpierw źle piłkę wyprowadził Rafael, a potem nieco pasywnie trzech grajków atakowało Ronaldinho, żaden nie zdążył podejść, a potem Evans i Edwin golu zapobiec nie mogli.

Mimo, że Milan mógł w pierwszej połowie wyjaśnić sprawę dwumeczu nie uczynił tego i teraz ma bardzo pod górkę. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby wygrali na OT 2-0, czy 3-1, choć nie mówię, że 1/4 finału już bankowo jest dla United.

Czerwona kartka dla Carricka wydaję mi się śmieszna, za takiego coś wlepić 2. żółtą kartkę, litości...

I na koniec do posiadaczy cyfry+, na kanale 207 jest Liga Mistrzów, jest to jakaś niemiecka stacja, która wczoraj nadawała mecz z Milanem i dziś upewnię się, czy puszczają mecze CL regularnie, bo na pewno lepiej obejrzeć mecz przed tv, niż z wątpliwą jakością i opóźnieniem Wink
17-02-2010 18:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: CL: AC Milan 2-3 Manchester United (16.02.2010) - Tomek91 - 17-02-2010 18:51

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości