Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Mubinio Offline
jestę Scholsę.

Liczba postów: 1,128
Reputacja: 16
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
A ja jestem święcie ciekaw, jakby wyglądała ocena kibiców dla Berby, gdyby ten grał we wszystkich,lub chociaż w zdecydowanej większości spotkań w parze z Rooneyem. Bo kiedy SAF ustawiał 442, to ta współpraca wyglądała wg mnie co najmniej dobrze (a wiadomo, że więcej minut razem=większe zgranie= większe zagrożenie). Bo wyraźnie widać, że Berba w roli osamotnionego napastnika nie gra nic, bo taka rola mu po prostu nie pasuje. On powinien krążyć za Rooney'em, obsługiwać go genialnymi skądinąd podaniami, a gdy zdarzy się okazja, to strzelać. A nie na siłę wymagać od niego wejścia w rolę lisa pola karnego, bo on się do tego zwyczajnie nie nadaje. I wtedy myślę, że niekonieczny jest transfer żadnego napastnika, bo mamy przecież w odwodzie Dioufa, Hernandeza (jak dostanie work permita, of course), Machedę, Welbecka i przecież Owena! O tym ostatnim wielu zapomina, a wg mnie on dalej jest w stanie grać na najwyższym poziomie (bo ci młodzi no to jednak jeszcze niekoniecznie).
Natomiast ofensywny pomocnik jak dla mnie to priorytet, chyba, że dalej chcemy się opierać na genialnych zagraniach Carricka (które głównie idą do Vidicia). Albo na Boga: wystawiajmy cały czas Andiego od nowego sezonu, niech się chłopak w końcu rozegra!

Mędrzec bez własnego zdania jest gorszy niż padlina.
23-04-2010 13:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Mubinio - 23-04-2010 13:44

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości