Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
panopticum Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,648
Reputacja: 6
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
truered napisał(a):drewniany Bułgar
Bollocks. <cwaniak>
Zgadzam się z Michałem, że wzmocnień potrzebujemy przede wszystkim w linii pomocy. Nie wierzę, że sprowadzimy artystę co prowadzi piłkę naprzód, a zapomina o tyłach. Na środku mamy ludzi harujących w defensywie, którzy potrafią coś zagrać do przodu. Przede wszystkim wzmocnić skrzydła, bo nie zawsze Nani i Valencia będą w formie i dostępni. Park chociaż jest świetny w uprzykrzaniu życia i potrafi strzelać ważne bramki, nie jest jednak zawodnikiem, którym można postraszyć. Nie widzę nic złego we wprowadzaniu Gibsona, w którego wierzę i myślę, że jak się przyłoży, to może będzie następnym Fletcherem. Tyle, że z dodatkiem atomowego strzału. Myślę, że Gibson zagrał z powodu wiary sir Alexa w to, że Hargo wróci. Miał już być do usług w listopadzie, nie gra do teraz. Ale skoro Ferguson wierzy w powrót Owena, to nie będzie sprowadzał kolejnego pomocnika za grube kase.
Nie wiem czemu został przywołany mecz z Bayernem, w którym nie brakowało Rooney`a, tylko kogoś kto nie zjebie dwóch bramek jak to uczynił Carrick. Zagraliśmy świetny mecz na Old Trafford, mimo że Rooney kulał przez większość spotkania to tu to tam i nikt specjalnie się go już raczej nie bał. To Nani i Valencia byli bohaterami tamtego spotkania, nie Wazza.

Cytat:Owen jest w takim wieku że kontuzje nie są niespodzianką.
29 lat, normalnie w wieku Giggsa.

“I don’t think this team ever loses. It just runs out of time.”

Blog klasy B <- mój fajny blogasek.
24-04-2010 01:24
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - panopticum - 24-04-2010 01:24

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości