Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Mubinio Offline
jestę Scholsę.

Liczba postów: 1,128
Reputacja: 16
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Wg mnie potrzeba nam tylko AMC, a napastnik potrzeba wtedy, gdy sprzedamy Berbatowa, żeby na ławce dla wszystkich miejsca starczyło Big Grin

Obertan - pan_opticum mówi głosem rozsądku - teraz po prostu chłopak nie jest jeszcze gotów widać na grę (w końcu to nie my, ale poszczególni trenerzy obserwują jego grę na co dzień), ale potencjał ma wielki i przy odrobinie pracy będzie gwiazdą Premiership. Szybkość, technika, zwinność, a nawet wzrost - czego potrzeba więcej skrzydłowemu? Dośrodkowań i strzałów, popracuje i będzie grał.

Anderson - dawać mu w przyszłym sezonie więcej pograć, zamiast Carricka. W opinii mojej i nie tylko mojej, jest to przypadek analogiczny do Naniego - trochę zaufania i częstszej gry i będziemy mieć gwiazdę. Tylko niechby się jeszcze mocniej przykładał do treningów strzeleckich.

Gibson - też liczę na jego częstszą grę. W zasadzie ciężko jest powiedzieć, czy jest to DMC czy AMC, chociaż atomowe uderzenie predysponowałoby go do tej drugiej kategorii. Puszczać go tak często albo i częściej niż w tym sezonie, a będzie solidny środkowy pomocnik, a może nawet gwiazda (kiedyś, gdyby popracował nad szybkością, siłą i podaniami).

Ogółem należę do tych kibiców, którzy wolą oglądać starającą się, gryzącą trawę młodzież, której nawet czasem coś nie wyjdzie z powodu braku doświadczenia i ogrania, niż piłkarzy w wieku 29 lat, którzy już się nie rozwiną i częstokroć brakuje im już motywacji (piję oczywiście do M.C.). Rzeczą jasną jest przy tym (przynajmniej dla mnie, dla Arsena Wengera już nie), że nie można opierać całego składu na zawodnikach w wieku U24, bo to grozi to tym, z czym Arsenal boryka się od paru sezonów - przegrywaniem decydujących meczów.

Mędrzec bez własnego zdania jest gorszy niż padlina.
03-05-2010 12:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Mubinio - 03-05-2010 12:51

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości