Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Mubinio Offline
jestę Scholsę.

Liczba postów: 1,128
Reputacja: 16
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Cytat:za duża różnica poziomów między zmiennikami, Park jeszcze coś tam daje radę, ale nie jest to poziom na skład podstawowy.

Obertan potrzebuje grać, zobaczycie, że jak się rozegra to nie będzie odstawał od Naniego i Valencii. Porównałbym go do Naniego 2 sezony temu - wielki talent, ale nieukształtowany.

Cytat:Co do tego, że Cole to gracz Chelsea, co z tego? Gdzieś już ktoś wspomniał, że Chelsea to nie Liverpool, City, czy chociaż Leeds. Owen Ci przeszkadza?

Właśnie w ogóle mi nie przeszkadza, że jest z Chelsea. Przeszkadza mi to, że będzie zajmował miejsce na ławce młodym, bo tak jak mówię: przy Nani i Valencii Cole po kontuzji może siedzieć tylko na ławce. Przed kontuzją pewnie był jednym z najlepszym skrzydłowych tej ligi.

Więcej optymizmu, my nie Real. Big Grin I powiem wam, że nic mnie tak nie cieszy, jak widok gracza, który dorósł w Akademii albo został kupiony w bardzo młodym wieku przez United grającego dobre mecze w naszych barwach. Dalej twierdzę, że tylko AMC powinniśmy kupić.

Mędrzec bez własnego zdania jest gorszy niż padlina.
07-05-2010 21:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Mubinio - 07-05-2010 21:20

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości