Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
danieltwi napisał(a):
Czary napisał(a):Prawda. Mogą się przebić do pierwszego składu. Temu też nigdzie nie zaprzeczyłem, ale wielkimi gwiazdami nie będą. Co najwyżej solidnymi, którzy raz na jakiś czas odpalą wielki mecz.

Nie rozumiem co Ty z tymi gwiazdami. Z Fletcha żadna gwiazda a nie oddałbym go za choćby /przykładowo/ 10 Gourcouffów. Ja tam wierze w naszych wychowanków, w końcu nie każdy musi podzielić los Bardsleya, Campbella czy o losie Beliona. Nawet niech 3-4 chłopaków z tej dziewiątki, którą wymieniłeś, przebije się do pierwszego składu i będzie dla niego choćby tylko uzupełnieniem to i tak będę zadowolony.
Rozgrywający jest potrzebny jak świni koryto to jakby oczywista oczywistość. Mniej oczywiste jest niestety co dla poniektórych, że trzeba też mieć chłodną głowę do transferów i wiedzieć kogo kiedy i za ile.

Po co gwiazdy? Przecież idealnie to było widać w tym sezonie. Ano po to, żeby gdy przychodzi trudniejszy mecz, w którym walka o zwycięstwo toczy się do ostatniej minuty właśnie taka "gwiazda" w pojedynkę rozstrzygnęła losy spotkania. Z całym szacunkiem dla naszych zawodników, ale obecnie mamy jedynie jednego takiego grajka, któremu również może zdarzyć się słabszy dzień, lub nie daj Boże kontuzja i wtedy przegrywamy kluczowe spotkania, a czasem również sezon. Dlatego gwiazdy, a co za tym idzie wielkie osobowości są potrzebne w drużynie, bo nawet jeśli taki gracz sam szali zwycięstwa nie przechyli, to spowoduje sraczkę w majtkach przeciwników, którzy w kilku będą próbować go pokryć, zostawiając więcej miejsca reszcie naszej drużyny.

Jeszcze krótko o Obertanie. Według mnie ma dużą szansę na world class.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
08-06-2010 15:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - RedLucas - 08-06-2010 15:43

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości