Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Mubinio Offline
jestę Scholsę.

Liczba postów: 1,128
Reputacja: 16
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Hmm od pola karnego do pola karnego biega Fletch, Anderson jak nie jest kontuzjowany też raczej tak gra.

Może się mylę, ale wg mnie potrzeba właśnie raczej OPŚ biegającego od środkowego koła do pola karnego przeciwnika (z owym polem włącznie) i podającego niekonwencjonalne piłki i umiejącego huknąć. Fletcher rzadko kiedy zagra piłkę nieschematycznie, a Anderson nie strzeli. Już nawet zacząłem zastanawiać się nad tym, czy Gibson by nie pasował na typowego ofensywnego pomocnika - ma pierdolnik w nodze, a podań krótkich się może jakoś tam lepiej poduczyć - no ale elementu zaskoczenia w postaci nieszablonowego passu w jego wykonaniu raczej nie ujrzymy.

Problemem jak dla mnie jest to, że nie mamy za bardzo zawodników (poza Rooneyem i Nanim) którzy jedną akcją mogą zrobić różnicę. I to nie raz na 15 meczy, ale raz na 2 albo i w każdym meczu. Zespół - OK, ale ktoś te gole musi strzelać, ktoś musi wziąć na siebie ciężar odpowiedzialności, gdy innym nie idzie. I nie może być to non stop Rooney i czasami Nani.

Mędrzec bez własnego zdania jest gorszy niż padlina.
10-07-2010 16:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Mubinio - 10-07-2010 16:06

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości