Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Szczerze mówiąc nie mam obsesji ściągnięcia zawodnika, który robi różnicę. Śmiem twierdzić, że w starciach pomiędzy wielkimi drużynami w obecnych czasach nie decydują indywidualne wyczyny pojedynczego zawodnika (no chyba, że się ma na nazwisko Messi). Jako zwolennik 433 twierdzę, że trójka w przodzie powinna mieć dużo swobody, a reszta powinna na nich zapieprzać. Zresztą lubię typ środkowego pomocnika na wzór Fellainiego, czy Toure, którzy potrafią niemal wszystko (oczywiście nie olśniewają kibiców swoimi sztuczkami), a do tego są piekielnie silni i wybiegani. Do tego potrafią grać z powodzeniem w 442 jak i 433 - marzę właśnie o takim zawodniku.

Mówiłem przed sezonem, że potrzebny jest nam DM (niestety nie myliłem się co do Hargo) i CM. Boję się jednak, że kupimy tylko jednego i to niestety niezbyt klasowego.

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
11-07-2010 12:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 11-07-2010 12:26

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości