Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
allfanmu Offline
Obserwator

Liczba postów: 908
Reputacja: 31
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Cytat:Nie jest efektownym zawodnikiem, nie lubi dryblować, ale nie znaczy, że technicznie jest przeciętny.

Nie napisałem, że jest przeciętny. W MU takich nie ma. Wink Napisałem, że nie jest wybitny.. Wink

Cytat:Dla mnie nigdy nie był on drewnem (podobnie zresztą jak Fletcher jak 99% internautów go tak ochrzciła :lolSmile i polemizowałbym co do jego ogromnej poprawy. Na pewno się trochę rozwinął, ale już w Spurs był klasowym zawodnikiem, którego na oku miał również np. Wenger.

No to w takim razie trochę się różnimy w opinii. Dla mnie jest to znacząca zmiana. Jest piłkarzem dojrzalszym (oczywista oczywistość), bardziej kreatywnym i pewniejszym siebie w porównaniu z początkami na OT. Przede wszystkim jest to chłopak bardzo pracowity i widać, że wkłada 100% zaangażowania w treningi - warto to doceniać. Wenger na oku miał niejednego zawodnika, więc potwierdza to jedynie, że Michael był bardzo dobrym wyborem po odejściu Keane`a. Michaela jednak nie można nijak porównywać z Keano, bo to zupełnie inny typ zawodnika (wspomniana przez Ciebie psychika).

A tak na marginesie, w takim razie jestem w tym 1%. Smile
25-07-2010 12:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - allfanmu - 25-07-2010 12:19

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości