Foster
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
|
Re: MU - okres przygotowawczy do sezonu 2010/11
Sprawdzać to się będziemy w mecz z Chelsea o Tarczę Dobroczynności.
W meczu z gwiazdami MLS na pewno nie zagrać O'Shea i Fletcher, którzy odnieśli drobne urazy i Ferguson nie chce ryzykować poważniejszych urazów.
Zostały nam do rozegrania jeszcze trzy towarzyskie spotkanie, także bramkarze znów dostaną 90 min na pokazanie swoich umiejętności.
Edwin - Brown - Smalling - Evans - Fabio - Nani - Cleverley - C. Evans - Obertan - Welbeck- Macheda
Rafael w defensywie wciąż jest kiepski, także życzyłbym sobie Wesa na prawej obronie, w tym meczu spotkaniu jak i w całym sezonie.
W drugiej linii, chciałbym C. Evansa, który grał najmniej spośród wszystkich zawodników i Toma, który byłby rozgrywającym. Na skrzydłach Nani po prawej, choć nie wiem czy po kontuzji można go tak bardzo obciążać. Po lewej Obertan, który w poprzednim sezonie zawsze spisywał się lepiej po tej stronie niż po prawej. Z przodu zapewne zagra Welbeck i Macheda, bo Berba i Mame grali ostatnio w pierwszym składzie.
Mam tylko nadzieję, że nie będziemy świadkami tak beznadziejnego spektaklu z naszej strony jak ostatnio.
<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>
Mój Blog: Pod presją czasu
|
|
27-07-2010 11:06 |
|