Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Bartoosh21 Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
United potrzebuje rozgrywającego strzelającego bramki, Sneijder nierealny, niestety... van der Vaart do wyrwania za małe pieniądze ale SAF go nie kupi ; \
ja już od 2 lat chce transferu Benzemy bo uważam ze w United byłby drugim Cantoną (ze wzgl np na narodowość i warunki fizyczne nie licząc techniki) bardzo podoba mi się Veloso, tego piłkarza oczekuje w United od ponad 3 lat i się doczekać nie mogę, jak dla mnie lustrzane odbicie Owena Hargreavesa tylko nie taki połamany ( lustrzane - jest lewonożny ; P ) chciałbym aby United zakontraktowało także Alexisa Sancheza poniewaz to piłkarz o podobnej charakterystyce co Ronaldo (wiadomo ze nie te warunki fizyczne i drugim Ronaldo nie będzie ale grając obok Naniego i Roo mogliby stworzyć tworzyć wspaniałe kombinacyjne akcje gdyż jest to piłkarz o doskonałej technice i charakterystyce kombinatora co mi się u Ronaldo podobało ;] )

ogólnie United ma mocny skład (przynajmniej na papierze) ale brak rozgrywającego strzelającego bramki który znacznie poprawiłby grę zespołu... napewno w ofensywie... podejrzewam że Berba by strzelał bramki, Roo jeszcze wiecej a i Diouf czy Hernandez mogliby zabłysnąc, nie mówiąc o Owenie który poprostu potrzebuje doskonałego rozgrywającego za sobą bo to typowy łowca goli bazujący na podaniach w tempo..
28-07-2010 23:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Bartoosh21 - 28-07-2010 23:29

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 53 gości