Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 3-0 Newcastle United (16.08.2010)
Tomek91 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,434
Reputacja: 2
Re: PL: Manchester United - Newcastle United (16.08.2010; 21.00)
Nasz pierwszy mecz sezonu, zarazem kończący pierwszą ligową kolejkę, przydałoby się przekonujące zwycięstwo, jednak nawet skromne 1-0 wystarczy, jednak miło by było rozpocząć rozgrywki w efektowny sposób, na przykład jak z Fulham kilka lat temu. Słabszy początek sezonu nie oznacza porażki przez pryzmat całych rozgrywek, ale lepiej zacząć od kilku zwycięstw, żeby mieć pewien komfort.

Newcastle wraca po roku w Championship i zapewne cały zespół będzie bardzo zmotywowany, kilku graczy Srok zapewne pamięta inaugurację sprzed 2 sezonów, gdzie na OT padł remis, więc mają świadomość, że da się.

Po wygraniu meczu o CS nastroje w drużynie United na pewno dopisują i mam nadzieję, że w poniedziałek ujrzymy równie dobrze dysponowane United co dokładnie tydzień temu. Skład mam nadzieję, że wybiegnie podobny, ale nie identyczny.

Edwin
O'Shea-Vidic-Evans-Evra
Valencia-Carrick/Fletcher-Scholes-Nani
Roo-Bebratov

Zdzichu napisał(a):No masz rację, ale jak Ferguson będzie miał perspektywę zrezygnowania z Fletchera w pierwszej jedenastce, to mu może takie coś uderzyć do głowy.

Chyba przesadzasz, dla samego Fletchera Ferguson nie ograniczy liczby zawodników ofensywnych, przecież jeden może zmienić drugiego w dalszej części spotkania albo Paula.

Najważniejsze, żeby wygrać, w jakim stosunku jest dla mnie sprawą drugorzędną.
15-08-2010 10:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United - Newcastle United (16.08.2010; 21.00) - Tomek91 - 15-08-2010 10:50

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości