Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 3-0 Newcastle United (16.08.2010)
mucha Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,322
Reputacja: 3
Re: PL: Manchester United - Newcastle United (16.08.2010; 21.00)
Wynik nieco lepszy od gry, choć w drugiej połowie wyglądało to bardzo dobrze. 3:0 brałbym w ciemno, więc jestem bardzo zadowolony z takiego obrotu sprawy.

van der Sar - bezrobotny, a wszelkie próby wyłapywał bez najmniejszych problemów [ 7 ]

O'Shea - zawsze o jego postawie mówi się "jak to O'Shea", ale dzisiaj zagrał poniżej swojego poziomu, o ile w ofensywnie niemal zawsze jest bezużyteczny, o tyle w defensywie zdarzyło mu się kilka błędów [ 6 ]
Evra - dobrze, ale bez szału [ 7 ]
Vidić - poza bodajże jednym błędem w pierwszej połowie zagrał całkiem dobrze, inna sprawa, że roboty to za dużo nie miał [ 7 ]
Evans - raczej bezbłędny [ 7 ]

Valencia - tego się nie spodziewałem, bardzo słaby występ Ekwadorczyka, liczę na dużo więcej w nadchodzącym sezonie [ 6 ]
Nani - w pierwszej połowie poziom Valencii, w drugiej się podciągnął i grał lepiej [ 6,5 ]
Scholes - MOTM, wiedziałem, że zagra kapitalnie, widać to było w poprzednich spotkaniach, dałbym 50 milionów, żeby odmłodzić go do 25 lat Wink [ 9 ]
Fletcher - przeciętny występ w wykonaniu Szkota [ 6,5 ]

Rooney - słabo, zdarzyło się kilka dobrych zagrań, ale każdy kibic United od tego człowieka oczekuje więcej [ 6,5 ]
Berbatow - dobry występ Bułgara, po Scholesie najlepszy zawodnik na boisku, jest gol, są dobre zagrania, cieszy mnie to, bo wzmocni to w nim pewność siebie [ 8 ]

Hernandez - szkoda, że nie udało mu się strzelić gola, ale widać, że kapitalnie gra bez piłki, w tym meczu jednak mu się nie poszczęściło [ 6 ]
Giggs - po jego wejściu na boisko pragnąłem, żeby zdobył gola w kolejnym sezonie Premier League i udało się, bardzo mnie to cieszy, szkoda, że razem ze Scholesem mają już tyle lat [ 7 ]
Rafael - za krótko, żeby oceniać

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road.
16-08-2010 22:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United - Newcastle United (16.08.2010; 21.00) - mucha - 16-08-2010 22:06

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości