Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 3-0 Newcastle United (16.08.2010)
Tomek91 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,434
Reputacja: 2
Re: PL: Manchester United 3-0 Newcastle United (16.08.2010)
Plan na inaugurację wykonany- pewne zwycięstwo w dobrym stylu. Niektórzy może zagrali słabiej od reszty, ale jako całość funkcjonowało to całkiem fajnie. Newcastle przez może 5-10 minut starało się grać otwartą piłkę, a już w drugiej połowie to głównie się przyglądali i bronili się. Po powrocie do PL na pewno nie będą mieli łatwo.

Edwin- bezrobotny

O'Shea-nieprzekonywująca, poniżej swojego poziomu. Przy rożnym Carrol zbyt łatwo mu uciekł.
Evans/Vidic- spoko
Evra- walnie przyczynił się do trafienia Fletchera, poza tym ok.

Valencia- więcej po nim się spodziewałem, często musiał sobie radzić ze ścisłym kryciem lub podwojeniami i nie wychodził z tych pojedynków najlepiej, ale podobało mi się jak agresywnie odebrał piłkę przy pierwszej bramce.
Scholes- ankieta mówi wszystko 24/24 głosów na niego <cwaniak>
Fletcher- spokojny mecz dla Szkota, opanowanie środka pola z tak dysponowanym Scholesem nie mogło być trudne. No i cieszy bramka.
Nani- Perch nie miał z nim lekko, choć wydaję mi się, że druga połowa była w wykonaniu Portugalczyka lepsza.

Berbatov- obok Paula chyba najlepszy gracz, mógłby dołożyć chociaż drugie trafienie, ale i tak miło było patrzeć na Bułgara w takiej formie.
Roo- więcej się po nim spodziewałem, kilka złych zagrań i błędnych decyzji, chyba najsłabszy w naszych szeregach.

Giggs- gol i jedno otwierające podanie do Berby, ale gol w 19 sezonie, za rok okrągła dwudziestka <niesforny>
Hernandez- szukał gry

Można się przyczepić do kilku niepotrzebnych strat w środku pola, ale rywal nie był na tyle groźny, żeby nas ukarać za te błędy, które z czasem należy wyeliminować.
17-08-2010 22:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United 3-0 Newcastle United (16.08.2010) - Tomek91 - 17-08-2010 22:16

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości