Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Jaroldz Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,903
Reputacja: 10
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
danieltwi napisał(a):
Jaroldz napisał(a):Ja jestem na nie, chociaż Van der Vaart to dobry piłkarz. Jednak kiedyś nas już olał ciepłym moczem i poszedł do Realu. Teraz jak go wyrzucają, to nagle daje wypowiedzi w stylu " United to moja przyszłość". Dla mnie koleś jest śmieszny.

Olał? Z tego co pamiętam, a jeżeli się mylę to mnie poprawcie, to United nie wystosowało nawet żadnej konkretnej finansowej oferty dotyczącej VDV, więc nie bardzo wiem o jakim olaniu jest tu mowa. Rafael nie powiedział też nigdzie, że United jest jego przyszłością. Wspomniał jedynie w wywiadzie, że jeżeli miałby już gdziekolwiek odchodzić to do United, ponieważ wtedy nie oznaczało by to 'kroku wstecz' w jego karierze. Nie powiedział Chelsea, Arsenal, Bayern lub Milan tylko właśnie United, więc świadczy to chyba o szacunku jakim darzy Nasz klub.
Nie wiem o jakiej śmieszności tu mowa...?

Cytat:"Jeśli Mourinho nie zapewni mi regularnych występów w pierwszym składzie, moja przyszłość to United" — zakończył Holender.

manusite.pl

Manchester United champions of England for the 19th time!

"We'll keep the red flag flying high, couse Man United will never die"
20-08-2010 20:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Jaroldz - 20-08-2010 20:05

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości