Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CC: Scunthorpe 2-5 Manchester United (22.09.2010)
Mubinio Offline
jestę Scholsę.

Liczba postów: 1,128
Reputacja: 16
Re: CC: Scunthorpe - Manchester United (22.09.2010; 20:45)
Ja wiem, czy Groszek z Owenem... Chyba są do siebie zbyt podobni. Macheda powinien wyjść w pierwszym bo po prostu na to zasługuje - świetnie gra w rezerwach, a w poważniejszych meczach nie dostał jeszcze w tym sezonie szansy. Owen może wybiec z Machedą.

Ale - jak to już zauważyło parę osób - ostatnio Owen po wejściu na boisku nie pokazuje nic, nawet nie ma kiedy czego pokazać, bo po prostu piłka omija go szerokim łukiem. Myślę, że w tym momencie sezonu czwartym napastnikiem powinien być Kiko, a Michael niestety niech gra najwyżej w CC (i czasem of course jako zmiennik w innych meczach, sezon jest dłuugi). Nie możemy dawać mu grać częściej tylko dlatego, że jak będzie grać mało, to będzie chciał odejść. Liczy się zespół, liczy się wynik - a ostatnie występy Owena na wynik przekładają się tak, że końcówki meczów z nim w składzie gramy "jakby w dziesiątkę". Z tą formą to na trybuny go. A myśląc bardziej przyszłościowo, to w 2011/2012 wolę mieć jako 4. i5. napastnika Machedę i Welbecka. Chyba, że nagle Michał zacznie walić gole - wtedy proszę bardzo, niech gra. Nawet ten kiedyś-w-słabej-formie Berbatov, z którego się tak wszyscy śmiali, jak grał, to przynajmniej sytuacje kreował, a nie biegał bez ładu i składu nie wąchając piłki.

W tym meczu liczę na wygraną byle jaką. Wiadomo, że młodzi - nawet gdy indywidualnie są świetni - nie zagrają na poziomie zbliżonym do poziomu naszego pierwszego składu. Gibson mógłby w końcu odblokować swoją petardę.

Mędrzec bez własnego zdania jest gorszy niż padlina.
18-09-2010 08:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: CC: Scunthorpe - Manchester United (22.09.2010; 20:45) - Mubinio - 18-09-2010 08:19

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości