Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Chudy Offline
Senior Member

Liczba postów: 528
Reputacja: 0
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Cytat:Rozgrywający Interu Mediolan, Wesley Sneijder przyznał, że byłby bardzo szczęśliwy, gdyby otrzymał szansę występów w barwach Manchesteru United. Tym samym podsycił spekulacje dotyczącego jego możliwego odejścia do zespołu "Czerwonych Diabłów" lub Chelsea Londyn.

- Gdyby ktoś zapytał mnie czy zagram kiedyś w Manchesterze United, nie mógłbym odpowiedzieć, że nie - stwierdził reprezentant Holandii. - Jak można zadeklarować, że nie chciałoby się występować w barwach jednej z najlepszych drużyn świata? Nie wydaje mi się, by był jakikolwiek zawodnik, który byłby w stanie coś takiego przyznać.

- Jestem nadal piłkarzem Interu i czuję się bardzo związany z tym klubem, ale trudno mi powiedzieć co wydarzy się w przyszłości. Z pewnością rozważyłbym ofertę "Czerwonych Diabłów". Liga angielska jest najlepsza na świecie i miło byłoby zakończyć w niej karierę - dodał Sneijder.

Nie wiem na ile to prawda, ale jeżeli jest jakaś szansa na Sneijdera to czemu nie ?
26-09-2010 12:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Chudy - 26-09-2010 12:45

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości