Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CL: Valencia 0-1 Manchester United (29.09.2010)
premislav Offline
Member

Liczba postów: 244
Reputacja: 0
Re: LM: Valencia - Manchester United (29.09.2010; 20:45)
1. Anderson nic nie zagrał, wraca po kontuzji - wybaczone - ale mało celnych podań, co prawda coś tam biegał, ale mam nadzieję, że niebawem forma wzrośnie, bo z wczorajszego meczu to tylko przebiegnięty dystans zadawalający.
2. Carrick według mnie dał dupy razem z Nanim, jakkolwiek to brzmi... ale cały występ na plus oprócz tego, że mógł tą piłkę wykopać po prostu dalej, fala krytyki nie spadnie bo bramka na szczęście nie padła.
3. Piękne zmiany Fergusona- przed zmianami niestety oglądając mecz w telewizji N usłyszałem że SAF chyba stracił nosa do zmian...nigdy więcej nie obejrzę meczu w telewizji N, chyba że przy wyłączonym głosie bo pracują tam jacyś debile, którzy chyba pierwszy raz w życiu mecz oglądali...
4. Park kolejny raz nic ciekawego, był do zmiany już po pierwszej połowie, nie wiem czemu grał z taką formą, nie do tego nas przyzwyczaił.
5. Mecz nudny, albo inaczej-zagrany idealnie na zero z tyłu. Cieszy bramka, cieszą 3 punkty, ale wizualnie było nienajlepiej, ale udało się i to jest najważniejsze

M.U.F.C.
Not arrogant
Just better...
30-09-2010 18:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: LM: Valencia - Manchester United (29.09.2010; 20:45) - premislav - 30-09-2010 18:48

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości