Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CL: Valencia 0-1 Manchester United (29.09.2010)
panopticum Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,648
Reputacja: 6
Re: LM: Valencia 0-1 Manchester United (29.09.2010)
Ja sobie dam spokój z przewidywaniem składów lepiej. :kox:

[flash=425,344]http://www.youtube.com//v/aT1z8gNSjrA&feature=player_embedded[/flash]

Filmik skoncentrowany na występie Andersona. Posłał parę fajnych piłek, zwłaszcza ta do Naniego była świetna. Ale w drugiej połowie już nie miał sił, choćby ten pojedynek biegowy - gdyby go wygrał to mógłby spokojnie jebnąć w trybuny albo gdzieś. Ogólnie, to jego powrót oceniam bardzo pozytywnie widać progres w stosunku do meczu ze Skantorpe, gdzie był cieniem snującym się po boisku.

Berba radził sobie przyzwoicie, wypracował sobie dwie niezłe sytuacje. Zdecydowanie jednak w cieniu Naniego, którego rajdy były głównym zagrożeniem w czasie meczu. To właśnie jeden z nich rozpoczął akcję, po której padł gol. Nani -> Macheda -> Chicharito. A strzał Javiera wspaniały, jednocześnie pokazuje, że jego miejsce jest przed bramką, a nie na skrzydle. Ogromnie mnie cieszy udany powrót Ferdinanda, miałem wątpliwości czy nie będzie odstawał szybkościowo itp. ale sprawował się nad wyraz dobrze. W ogóle nasza obrona czyściła elegancko, ale mieliśmy też silnie co do defensywy obsadzoną pomoc: Carrick, Fletcher i Park (chociaż Koreańczyk zawiódł). Potencjalnie najgroźniejszy mecz grupowy na plus i to bardzo cieszy. Zwłaszcza to, że młodzi pięknie pokazali, że są w stanie wygrywać mecze. Macheda wejście smoka, asysta zaledwie minutę po wyjściu. Spoko meczyk.

“I don’t think this team ever loses. It just runs out of time.”

Blog klasy B <- mój fajny blogasek.
01-10-2010 10:41
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: LM: Valencia 0-1 Manchester United (29.09.2010) - panopticum - 01-10-2010 10:41

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości