fasol napisał(a):Ja typuję do spadku Wigan, Wolves.
Wolves całkiem dobrze rozpoczęli sezon - 5 punktów w 3 spotkaniach to bardzo dobrym wynikiem dla klubu tego pokroju. Wprawdzie potem przyszły 4 porażki; Fulham 2-1 Wolves, gol stracony w 90 minucie; Wolves 1-2 Aston Villa, gol stracony w 87 minucie; Tottenham 3-1 Wolves, dwie stracone bramki odpowiednio w 87 i 90 minucie; Wigan 2-0 Wolves, czerwona kartka już w 11 minucie Henry'ego; lecz nie było tak, że Wilki zostały rozbite w proch i pył.
fasol napisał(a):Blackpool prawdopodobnie spuchnie w dalszej części sezonu i powalczy z WHU, Boltonem lub Blackburn.
Dla Ciebie kandydat do spadku, a dla mnie pretendent do zamieszania w czołówce, niespodzianki sezonu. Przynajmniej tak sobie pomyślałem pewnego sierpniowego dnia, gdzieś w południe, mianowicie w dniu otwarcia sezonu.
Ciężko mi kogoś typować. Blackpool jedzie na entuzjazmie, West Bromwich radzi sobie za dobrze, West Ham jest za silny aby spaść, Wigan gra raz tak, raz tak, a Everton przecież jest drużyną na puchary. Żeby się wyróżnić i zabłysnąć typuje na spadkowicza Birmingham.