Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
daniel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,744
Reputacja: 6
Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
Dzięki m.in. tej dyskusji dostaję trochę więcej materiału i nowe przemyślenia do tekstu, który klecę na Redloga (cierpliwości Radziu Wink ).
Z mojej strony, jeżeli już bawimy się w sypanie nazwiskami to najpoważniejszym kandydatem do ostatecznego wyautowania jest oczywiście Anderson, podsumowanie jego umiejętności i gry dla United krótko i trafnie zrobił już powyżej Matys. Jeszcze kilka dni temu pisałem, że Ando to nie jest gracz na miarę pierwszej 11stki, jednak może być solidnym zmiennikiem. Póki co i z tego się wycofuję, chyba że nastąpi cud (bo chyba tylko na to w tej chwili można liczyć) i Brazylijczyk zrzuci kilka kg, poprawi celność podań, strzały z dystansu oraz kreatywność 8-)
Gibson za to na wypożyczenie, tak wypożyczenie. Niech pogra gdzieś regularnie, najlepiej na zapleczu EPL, jak tam się sprawdzi i pokaże coś więcej poza mocnym strzałem to dajmy mu szansę jak nie opchnijmy i już, niejeden taki Gibson w United już był i niejeden będzie.

Too weird to live, too rare too die

http://www.dzwiekumaniak.pl
17-10-2010 18:18
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - daniel - 17-10-2010 18:18

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 44 gości