Re: PL: Stoke City - Manchester United (24.10.2010; 13:30)
Od momentu drugiej bramki padł mi stream i do końca meczu nic nie widziałem. Cieszy jednak w końcu wyjazdowe zwycięstwo, a już się bałem, że po golu Tuncaya znowu będzie powtórka z rozrywki.
van der Sar - przy bramce nie miał nic do powiedzenia, ogółem dobry występ, nieźle w powietrzu i jak zwykle dobra gra nogami [ 7 ]
Neville - powinien skończyć mecz już w pierwszej połowie, na szczęście sędzia go oszczędził, a w przerwie Ferguson go zmienił [ 6 ]
Ferdinand & Vidić - bardzo dobry występ, poradzili sobie z trudnym wyzwaniem [ 7,5 ]
O'Shea - słaby występ [ 6 ]
Nani - gorzej niż nas do tego przyzwyczaił w tym sezonie, jedyne za co go można pochwalić to gra w defensywie, kilkakrotnie wrócił i odebrał piłkę [ 6,5 ]
Scholes - to jego niecelne podanie zapoczątkowało akcję bramkową Stoke, kilka razy zdarzyło mu się źle zagrać, ale miał też dobre momenty, mieszane uczucie po jego występie [ 6,5 ]
Fletcher - w pierwszej połowie nieźle, w drugiej już gorzej [ 6.5 ]
Evra - tym razem ustawiony na lewej pomocy, kilka akcji z jego udziałem było, ale raczej nie nadaje się do gry na skrzydle [ 6,5 ]
Berbatow - przyzwoity występ, jak zwykle brał ciężar na swoje barki, potrafił utrzymać się przy piłce [ 7 ]
Hernandez - MOTM, dwie bramki i na przestrzeni całego spotkania bardzo dobra gra, często cofał się, by pomóc drugiej linii w rozegraniu, bardzo swobodny i pewny siebie [ 8,5 ]
Brown - szczerze mówiąc zagrał dobrze po wejściu na boisko, kilka wygranych pojedynków główkowych, a także swoboda w rozgrywaniu piłki [ 7 ]
Carrick - przez 15 minut, które widziałem nie potrafię powiedzieć nic o jego grze, raczej bezbarwnie [ 6 ]
Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road.
|