Foster
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
|
Re: CL: Bursaspor - Manchester United (02.11.2010; 20:45)
Pewne zwycięstwo. Przeważaliśmy przez większość spotkania. Dobra i rozważna gra drugiej linii. Sporo błędów w obronie, jednak gospodarze nie potrafili ich wykorzystać.
Edwin - to co miał wybronić to wybronił. Ciut gorzej nogami dzisiaj
Rafael - ładnie podłączał się do ofensywy, w miarę dobrze w obronie. Błędów się nie ustrzegł, jednak zaliczył też kilka udanych interwencji.
Smalling - dobre spotkanie, bez większych błędów.
Vidić - bardzo słabo. Dziecinne błędy, obrońcy parę razy zakręcili nim jak przedszkolakiem.
Evra - bardzo aktywny w ofensywie. W defensywie dwa czy trzy poważniejsze błędy, poza tym było w porządku.
Carrick - kolejne dobre spotkanie. Nieoceniony w defensywie. Imponuje spokojem, dobrze rozgrywał, świetna asysta. Wraca stary dobry Michał.
Fletcher - brawo za bramkę, jednak w dalszy ciągu jest daleki od swojej wysokiej formy. Mam nadzieję, że z kostką wszystko w porządku
Scholes - świetna asysta, do tego dobra gra, my jednak wiemy że Paula stać na więcej
Nani - oby to nie było nic poważnego
Berbatov - nie mam pojęcia co się z nim dzieje. Oglądając go mam wrażenia, jakby grał za karę. Słabo...
Obertan - mam mieszane uczucia. Z jednej strony bardzo fajna bramka i kilka fajnych, udanych akcji, z drugiej zaś sporo niecelnych podań. Nie podobało mi się, to że w pierwszej połowie strasznie szybko pozbywał się piłki. Myślę iż można mu dać pograć w kolejnych meczach, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Park - dobra zmiana. Nie był już tak dobry jak w dwóch ostatnich spotkaniach, jednak swoje na boisku zrobił.
Bebe - bramka i świetne dogranie do Berbatova na plus. Poza tym słabo.
Fabio - fajnie, że SAF dał mu choć te 12 minut.
<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>
Mój Blog: Pod presją czasu
|
|
02-11-2010 22:46 |
|