Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 2-0 Wigan Athletic (20.11.2010)
Chudy Offline
Senior Member

Liczba postów: 528
Reputacja: 0
Re: PL: Manchester United 2-0 Wigan Athletic (20.11.2010)
To jest teraz jak tłumaczenie chłopaka przed dziewczyną "ale ja z nią nie spałem"

Zdradzić klub, można niekoniecznie poprzez sam transfer ale też postawe, zachowanie. Rooney nie zdementował "dużej chmury" jak to powiedziałeś, tylko jeszcze ją rozdmuchał. Chciał transferu, mówil jakieś pierdoły że nie ma ambicji, chujowo mu się gra itd. Nawet jeżeli to miałbyć tylko straszak, to strasznie żałosny. Miałem zdanie o Rooneyu że zachowałby się tak samo jak Del Piero w Juventusie, który spadł do II ligii ale w nim został kiedy reszta spierdoliła. Podważył swój mit o oddaniu do klubu.

Co do meczu, oglądało się strasznie. Musiałem robić sobie przerwy bo naprawdę było SŁABO. Nie widziałem ostatnich 15 minut, jednak kiedy zeszło dwóch zawodników Wigan w niemal tym samym momencie. Liczyłem że ten mecz zacznie się na nowo. Powinni strzelić kilka bramek, bo można było Wigan kondycyjnie zajechać. A tutaj dupa. Wczoraj United nie miało chyba żadnego silnegu punktu, i dobrze że graliśmy tylko z Wigan, bo jakiś mocniejszy Team pokazałby co to futbol.
21-11-2010 16:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United 2-0 Wigan Athletic (20.11.2010) - Chudy - 21-11-2010 16:30

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości