Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
panopticum Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,648
Reputacja: 6
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
matys napisał(a):No właśnie, w tym rzecz, że przydałby się ktoś jeszcze, nie sam Antek. Choćby do środka pola, który przez cały poprzedni sezon Fletch jako tako trzymał w kupie.
Ale w jaki sposób związane jest to z odejściem Ronaldo?
matys napisał(a):Takiego Obertana bym się kosztem Bale'a pozbył bez sekundy zastanowienia. Bo tylko jego widzę, jako potencjalnego skrzydłowego, który by mógł do nas trafić. Przecież to jest Giggsy mk II.

Jeszcze niedawno, o Bale`u można było się dowiedzieć, że Tottenham nigdy nie wygrał meczu, w którym Walijczyk zagrał. Zdaje się, że Tottenham chciał go nawet opchnąć i tylko kontuzja Ekotto spowodowała, że został (Okoński coś takiego pisał). I wystrzeliła następna gwiazda.

Nie mówię, że Bale na Old Trafford by mnie nie cieszył, byłoby fantastycznie. Ale trzymajmy się ziemi, bo chyba skończyły się czasy kiedy wyrywaliśmy dobrych graczy z Tottenhamu. Już prędzej uwierzę, że ściągniemy Younga. Ale nie przypominam sobie, żeby sir Alex cokolwiek o tym kiedykolwiek mówił. Nie wydaje mi się, żebyśmy ściągali skrzydłowego.

Skład pewnie uzupełni Henderson, Defour czy Rodwell. Albo sir Alex nas kompletnie zaskoczy.

matys napisał(a):Ale popatrz jak odejście Ronaldo osłabiło ten zespół. Niby jeden gracz, a jednak. Wiem, że strzelaliśmy więcej goli rok temu jak w ostatnich sezonach, ale to nie tylko o to chodzi. Brakuje nam kogoś, przed kim rywale srają w majty. Tak było z Ronem choćby, gdzie sama jego obecność na boisku nam dawała przewagę, bo kryło go np. 2 albo 3 gości i inni mieli więcej miejsca. Tak jest teraz z Nanim czy Rooney'em.

Srają, albo i nie srają. Co z tego, że inni mieli więcej miejsca, skoro nasza ofensywa w tak ogromnej mierze zależała od Ronaldo? A skoro teraz muszą tak bardzo uważać na Naniego i Ronney`a, to chyba lepiej niż uważali tylko na Ronaldo?

“I don’t think this team ever loses. It just runs out of time.”

Blog klasy B <- mój fajny blogasek.
13-12-2010 15:19
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - panopticum - 13-12-2010 15:19

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości