1. Forumowicz roku - hmm, kogo by tu... W sumie
Czary chyba najbardziej się wybił przez ostatni rok,
panopticum cały czas trzyma poziom i
michał na trzecim miejscu
2. Debiut roku -
daniel, rzecz jasna, wniósł dużo ożywienia na forum no i ogólnie go lubię. Dodałbym jeszcze
ryszarda, bardzo konkretny user, z dużą wiedzą. No i
Mubinio też jest zacny.
3. User z największą wiedzą o United -
michał,
sebos,
ryszard
4. User z największą wiedzą ogólnie - ogólnie o piłce czy ogólnie ogólnie? Jak o piłce, to
Foster chyba dużo piłki ogląda. A jeśli chodzi o ogólnie ogólnie, to
panopticum i
sebos.
5. Najzabawniejszy user -
panopticum,
fidain
6. Najbardziej lubiany user - ogólnie lubię wszystkich, a przynajmniej znaczną większość regularnie tu piszących. Ale jakbym miał wybrać 3, to
panopticum,
fidain i
muszeq. Pany, jak będziecie kiedyś w moich okolicach, to wpadnijcie do mnie na budyń. Zajebisty robię! A poza tą trójką, to zajebistych ludzi tu od groma. Miszel, Minhu, ekypa administracyjno-moderatorska, daniel, mihau, Lukas i dalej mi się nie chcę wymieniać. Pany i panie, jak będziecie kiedyś w moich okolicach, to... to spoko.
7. Największy dziwak na forum - już nie ma
8. Kogo chciałbyś poznać - to samo co dwie kategorie wyżej, z wyróżnieniem tej samej trójki
9. Najlepszy moderator - dla mnie
paolo powinien być moderatorem całego internetu na świecie, świetna robota.
Foster miejsce drugie. Trzecie miejsce zajmuje para
Adis-Czary. Tzn. nie w sensie, że oni są parą, tylko para w sensie, że ta dwójka userów zajmuje trzecie miejsce, no.
10.Najlepszy av - najlepszy jest mój, no ale na niego nie mogę głosować, toteż mój głos wędruje do
Olis
11.Najlepszy podpis - to samo co wyżej, z tym, że nie głosuję na nikogo
12.Najciekawszy temat na forum - United - sezon 2010/2011, diabelskie fotografie i pośmiejmy się z przeciwników
13.Wydarzenie roku na forum - piwa i 10 ostatnich postów, zajebista rzecz
14.Co byś zmienił/a na forum - ignorowanie tematów. Edit: to o czym Lukas pisze, archiwum shouta.
15.Najaktywniejszy user -
Czary, bo user roku, to wiadome.
daniel, bo napierdala te posty jak maszyna, which is nice.
Foster, bo jest aktywny.
16.User wywołujący sporo kontrowersji - w sumie nikt, od czasu do czasu ktoś coś napiszę kontrowersyjnego i tyle
17.User piszący najstaranniejsze posty - ja bym siebie zgłosił do tej kategorii

Bo ej, pisze z kropkami, przecinkami, dużymi literami, czyli wszystko pięknie i starannie. No ale dam punkta
paolo.
18.Najbardziej pomocny user - żaden mi jakoś specjalnie nie pomagał, więc bez nominacji
19.Post roku - nie wiem, no ale niech będzie frustu frustu muszqa po meczu z WHU. Rozjebał mnie.
20.Kogo najbardziej by ci brakowało na forum -
panopticum,
michał,
fidajn
21.Kogo brakuje najbardziej na forum -
Kuli, Kisi, ringo