Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Barcelona to inny temat. Oni potrafią z taką łatwością utrzymywać się przy piłce, że chyba wtedy odpoczywają :lol: , bo jak ją stracą to druga linia i napad potrafi genialnie stosować pressing i szybko odzyskują piłkę.

Cytat:Zmierzam tylko do tego, że jak już gramy 4-3-3 to naprawdę widzę miejsce dla JEDNEGO bardziej ofensywnie usposobionego pomocnika (którego by właśnie trzeba było kupić, bo mamy tylko Brazyliana) obok dwóch bardziej defensywnych - i niech to będą Carrick i Fletcher, czy nawet Scholes z jednym z nich dwóch, bo jak ktoś słusznie zauważył, Scholes samą swoją presją i obecnością na 30. metrze potrafi rywali dobrze postraszyć.
Problem w tym, że ani ja, ani Ty managerem nie jesteśmy. Ja mówię jednak o tym jaką filozofię stosuje Fergie, a Ty uparcie mówisz o swoich preferencjach. A ja jeszcze raz powtórzę - Fergie lubi w roli najbardziej wysuniętego pomocnika zawodnika, który zapieprza niemal od bramki do bramki (grywał tam przecież niejden raz Fletcher, czy Park).

Cytat:I jeszcze a propos Mascherano: dałem jego akurat przykład jako kogoś do kupienia z jednego prostego powodu: zawsze wszyscy narzekają, że "dostępnych" piłkarzy klasy światowej na rynku nie ma.
Tutaj przeciez nie chodzi o to, żeby kupować dla samej idei kupowania. Trzeba wzmocnić się takimi zawodnikami, których potrzebujemy, a Javier takim nie jest pomimo tego, że jest świetny w swoim fachu.

Zmieniając temat - coraz częściej mówi się, że zawitać ma do nas Young. Kusząca perspektywa, ale...W Wigan świetnie sobie radzi Cleverley, a transfer gwiazdy AV może być jasnym sygnałem dla Toma, że chyba nie ma czego u nas szukać. A szkoda by było.

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
27-12-2010 11:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 27-12-2010 11:40

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości