Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Cytat:Ronaldo grał na skrzydle w sezonie 07/08, a też na niego zapieprzali. Gerrard też miał(może dalej ma) kiedyś pełną swobodę na boisku, był wolnym elektronem, na którego pracowali inni. Jeżeli by Sneijder grał u nas to, co grał w Interze, to nie widzę problemu w oparciu naszej gry na jego osobie. A to, że go wyjebali z Realu, dla mnie nie ma większego znaczenia, bo ten klub to był cyrk, trenowany przez jakichś pajaców w ostatnich latach. Trafił Holender pod skrzydła świetnego trenera i zaskoczyło.
Po pierwsze : Ronaldo sobie na taką pozycję zapracował, nikt mu jej nie dał z urzędu. Po drugie : wracamy się do lata 2009.Sneijder zostaje wyjebany z Realu, nie miał porywającego sezonu, chyba mało kto się spodziewał, że kolejny sezon będzie należeć do niego. Rozumiem, że wtedy trzeba było go kupować i organizowac grę pod niego ?
Cytat:No za małe pieniądze klasowego, albo co najmniej dobrego, zawodnika się w tych czasach nie kupi. A ktoś taki w zeszłym sezonie był potrzebny na zmianę, bo Owen dla mnie dobry nie jest.
Z perspektywy czasu to każdemu łatwo mówić. Graliśmy szereg spotkań jednym napastnikiem, wydawanie fortuny na zawodnika, który wielokrotnie musiałby zasiąść na ławie jest moim zdaniem niezbyt trafnym pomysłem. Już nawet nie wspominając o tym, że niejedna gwiazdeczka szybko zaczęłaby się burzyć. A może Ferguson chciał kogoś bardziej przez Ciebie cenionego, ale nikt nie chciał pełnić roli zapchajdziury ?

Cytat:VDV też by z czasem nabrał doświadczenia, zresztą on nie Bebe, nie trzeba go uczyć grania od podstaw. Holendra też by można było trochę cofnąć.
Verona też cofaliśmy i też nie był Bebe.

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
28-12-2010 09:17
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 28-12-2010 09:17

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości