Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Amadi Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 32
Reputacja: 0
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
michal85 napisał(a):Jeśli mam natomiast odpowiedzieć na pytanie z ankiety to powiem DM, a chodzi mi o energicznego pomocnika mogacego biegać od bramki do bramki, niezwykle solidnego w defensywie i dobrze czującego się z piłką przy nodze.

Może jeszcze strzeli 25 bramek w sezonie i w razie czego stanie na bramce i broni jak Edwin? xD Oczywiście żartuję, ale zgodzę się z tobą, że rzeczywiście United potrzebuje takiego zawodnika. Naprawdę przyda się zmiennik Scholesa, aczkolwiek wydaje mi się, że tutaj może sprawdzić któryś z młodych (Anderson, Gibson - ostatnio strasznie go doceniłem, Cleverley - do końca nie wiem czy on jest skrzydłowym czy środkowym pomocnikiem oraz czy dobrze napisałem jego nazwisko więc sorry za ewentualny błąd).

W Manchesterze potrzebne są ewidentnie 3 wzmocnienia, nie patrząc wogóle na ilość "przyszłościowych zawodników na ławce, i to jak najszybciej!! Skrzydłowy, ofensywny pomocnik, bramkarz. Bez co najmniej jednego transferu do którejś formacji ( z bramkarzem to można by poczekać do lata spokojnie) United tylko przy katastrofalnej postawie rywali zdobędzie tytuł mistrza w tym sezonie.
Moje typy:
Skrzydłowy: Hazard, Elia, Sanchez, Bale lub Krkić. Te dwa ostanie to tylko takie moje najprawdopodobniejsze z fantazji. Najbardziej proponuje Hazarda z Lille.

Pomocnik: CZEMU NIE KUPILI OZILLA LUB VAN DER VAARTA!!! No już trudno... Snejder, Schweinsteiger. KUPUJCIE SNEJDERA PÓKI TANI I INTER GRA DO Du... .

Bramkarz: Julio Cesar, Buffon, De Gea, Akinfjeev. W końcu celujemy w najlepszych prawda ? Wink

Dodam jeszcze, że choćby nie wiem jak bardzo chciwi by nie byli właściciele klubu to aby naprawdę wyciągać z niego naprawdę kokosy to Manchester musi pozostać na topie. Żeby pozostać na topie to musi mieć najlepszych piłkarzy, a takich teraz nie posiada. A na nowych trzeba wydać kasę. Pozdrawiam Glazerów Smile
05-01-2011 18:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Amadi - 05-01-2011 18:36

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości