Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Kwas napisał(a):Proszę o konkrety.
Chcesz konkretów to zadzwoń do Ferguson i się zapytaj czemu nie pasuje (jeśli rzeczywiście nie pasuje, a na to wygląda)

Kwas napisał(a):To co piszesz nie ma sensu. Może Fergie czeka na odpowiedni moment i za pół rok, za półtorej powalczy o niego. Zresztą nie ma na rynku zespołu, który jeśliby tylko chciał jakiegoś piłkarza, to ten or razu zostałby zaklepany. Dziwny masz tok rozumowania Ci powiem.
Gdy Holender odchodził z Realu była świetna okazja i co? Ferguson go nie kupił. Na co ma czekać? Aż będzie trzeba za niego zapłacić 50 mln? Jeśli go kupi za rok czy półtorej - fajnie. Okaże się, że nie miałem racji i tyle. Jednak póki co wychodzi na to, że Ferguson nie chce takiego typu zawodnika jak Sneijder.

Kwas napisał(a):A kto ? Obalałem myśl odnośnie niemożliwości gry Sneijdera w 4-4-2, a wyjeżdzasz mi tutaj z harówką dwójki zawodników, co jednocześnie dyskwalifikowałoby go z grania w czerwonej koszulce. W taktyce Interu dziwić to nie może, bo Holender jest tym najbardziej wysuniętym, takie ma zadania, ale na litość boską, nie róbmy z Holendra defensywnego ułomka...
Pisaliśmy o Interze tak? Tak. Tam dwóch zawodników na niego pracuje, tak? Tak. Więc o co Ci chodzi człowieku? Napisałem, że tam za niego w defensywie pracują inni, a on może się skupić na ofensywie i nie musi pracować w odbiorze, tak? Tak. Więc gdzie napisałem w tamtej wypowiedzi napisałem, że sobie nie poradzi w 4-4-2?

michal85 napisał(a):Ja równie dobrze mógłbym postawić tezę - Rooney ma niezbędne atrybuty do gry jako CM. Bawimy się dalej ?
+1

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
06-01-2011 14:04
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 06-01-2011 14:04

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości