Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Cytat:Tak. Jeśli wziąć pod uwagę kryteria którymi się kierujesz, to Sneijder pasuje do twojej koncepcji. Wytrzymały, a więc nie miałby problemów z grą od jednego do drugiego pola karnego, wybiegany, nie odpuszczający, ze zmysłem kombinacyjnym.
Tak to ja mogę powiedzieć, że są kosmici - ktoś ich tam kiedyś widział. Są zieloni, mają duże oczy, jajowate głowy i latają statkiem.

Cytat:Tak sobie czytam jakie wymogi musi spełniać zawodnik w Manchesterze United i wychodzi na to że United już nigdy nie przeprowadzi żadnego transferu Tongue
To wypada czytać uważniej.

Argument, że Snaijder jest tak fantastyczny, że dostosowałby się do każdej formacji do mnie nie trafia. To nie jest Messi, czy Ronaldo. Żaden piłkarski geniusz. Już niejeden lepszy zawodnik nie potrafił się odnaleźć po transferze do nowego klubu.

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
06-01-2011 16:23
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 06-01-2011 16:23

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 51 gości