Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Amadi Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 32
Reputacja: 0
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Wątpię żeby Cleverley w przyszłości miał grać w United na skrzydle. A Tom jak już gra na skrzydle to bardzo często schodzi do środka - tak jak Sneijder, ktoś już o tym wspinał. No i w poprzednich wypowiedziach argumentujesz swoją niechęć do Snejdera w składzie tym, że gra zbyt doprzodu, ofensywnie. Piłkarz, który gra fenomenalnie w defensywie jak i ofensywie to piłkarz idealny, szukam takiego ale znaleźć nie mogę. Wydaje mi się, że twoje wymagania co do postawy defensywnej przyszłego środkowego pomocnika United są nieco wygórowane. Ja wolałbym żeby postać na tej pozycji miała profil takiego zawodnika jak Sneijder. Ale to moje zdanie, twoje może być inne, z chęcią go wysłucham i je uszanuje, a nawet o nim podyskutuje Smile Na koniec i tak zadecyduje Ferguson, oczywiście nie bacząc na nasze opinie xD

P.S. Uważam, że zmiany w United powinny być wprowadzone już teraz (a nie w wakacje). I to nie koniecznie kadrowe. Wg mnie piłkarze United, w PORÓWNANIU, do zeszłego sezonu, grają bardzo nierówno i często biegają jak kurczaki bez głów.
07-01-2011 17:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Amadi - 07-01-2011 17:26

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości