Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Amadi Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 32
Reputacja: 0
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Nie wydaje mi się, że Ferguson nie kupił Snejdera dlatego, że go nie chce. Na pewno nie jest on najbardziej pożądanym przez Bossa zawodnikiem. Ale czy ktokolwiek wie jakie Ferguson ma cele transferowe (Kto się spodziewał Bebe? Nawet Sir Alex się go nie spodziewał xD)? Po za tym Ferguson nie kupował nikogo, bo jak sam mówił na ten temat, skład był wystarczająco dobry. No i, nikt z United nie chciał o tym mówić oficjalnie, zdaje się też, że kaski na spektakularne transfery nie posiadali. Teraz okazja na Sneijdera jest ( no ale wątpię, żeby ktoś z niej skorzystał). Jestem niezwykle przekonany, że jeżeli Ferguson nie kupuje holendra to nie z powodu jego cech piłkarskich, pokazywanych na boisku.

Cleverley nie jest typowym skrzydłowym, biegającym od bramki do bramki, z dużą prędkością, i magiczną nogą do dośrodkowań (jak Nani, Valencia). Z tego co widziałem i o nim słyszałem to raczej wygląda na zawodnik środka pola (tuż za napastnikami, może trochę dalej). Chociaż przyznam, że wielu meczy z nim nie widziałem (ale też okazji nie było). Przede wszystkim jednak kieruję się wypowiedziami Fergusona na jego temat. Chwalił go za grę właśnie na takiej pozycji. O jego grze na skrzydle też mówił, ale to nie był jego największy atut.
07-01-2011 18:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Amadi - 07-01-2011 18:24

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości