Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pośmiejmy się z przeciwników
matys Offline
Reputacja: 1000

Liczba postów: 3,225
Reputacja: 7
Re: Pośmiejmy się z przeciwników
Ja pierdole, czytam RAWK i nie wierze, jak można mieć tak najebane w głowach. Wiem, nie odkryłem ameryki, ale litości, co za pojeby :lol:

Najlepsze jest to, że my nigdy nie wygrywamy uczciwie, jak wygrywamy wysoko to rywale się nam podkładają, jak wynik jest na styku, to zawsze znajdą błąd sędziego, żeby stwierdzić, że liga jest skorumpowana :lol: I najlepsze, że oni w to naprawdę wierzą!

W ogóle jak trzeba mieć nasrane we łbie, żeby pisać, że mają nadzieję, że Rafael się już nigdy nie obudzi po tym faulu i, że złamał sobie kręgosłup. Zresztą u nich to norma, bo cały poprzedni sezon modlili się o połamanie nóg Rooney'a.

W ogóle tam kiedyś banowali nawet kibiców Liverpoolu jak krytykowali Beniteza, o grubym można było pisać tylko dobrze albo wcale Smile

RAWK - najzabawniejsze miejsce na ziemi.

E:

I SAF wczoraj dowalił, bo stwierdził, że rzuty rożne Adama są warte tych 10 mln Ł, jakie za niego żąda Blackpool. Fergie podbija cenę specjalnie, żeby go Pool nie kupił :lol: I rawki piszą, że FA powinna rozpocząć śledztwo w tej sprawie, bo SAF podbija jego cenę <hahaha>

My mate told me that I just don't understand irony.

Which was ironic because we were at a bus stop at the time.
26-01-2011 14:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Nowe ManCity - radzio - 05-09-2008, 13:28
Re: Pośmiejmy się z przeciwników - R.A.B. - 05-05-2009, 22:19
Re: Pośmiejmy się z przeciwników - R.A.B. - 16-05-2009, 19:19
Liverpool FC <3 :D - radzio - 20-10-2009, 12:36
Re: Pośmiejmy się z przeciwników - matys - 26-01-2011 14:54

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 76 gości