Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Intryguje mnie ten Adam. Naprawdę wygląda dobrze w tym Blackpool. Bez wątpienia człowiek odpowiedzialny za taką, a nie inną pozycję Mandarynek w Premier League. Silny, dobry w defensywie, mający pojęcie o rozegraniu, no i jeszcze świetnie bije rożne, no po prostu ach! Ale... nie wiem, czy to nie byłby za duży skok dla niego. Od beniaminka do zespołu walczącego o najwyższe cele, nie wiem. Niewiadomo, czy nie by się po prostu nie spalił. Aczkolwiek biorąc pod uwagę cenę, byłbym skłonny zaryzykować.

Powiem nawet, że chyba wolałbym go, niż Hendersona. Sunderlandowi trzebaby przekazać naprawdę pokaźną sumę, a do tego Adam wydaje mi się bardziej zawodnikiem "na teraz", a takiego potrzebujemy. Nie mam za to wątpliwości, że w przyszłości Henderson będzie go zjadał na śniadanie. Więc jest to naprawdę ciężka decyzja.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
30-01-2011 14:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - RedLucas - 30-01-2011 14:42

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości