Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Mubinio Offline
jestę Scholsę.

Liczba postów: 1,128
Reputacja: 16
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
RedLucas napisał(a):Z ciekawości, oglądasz Championship, czy sępienie Taarabta oceniasz po filmikach na YT?

Ja to sępienie zapamiętałem już z Tottenhamu, gdzie, jak słusznie zauważyłeś, jak wchodził, to robił dużo szumu. Nie, nie oglądam Championship - i myślę, że większość z nas nie ogląda, bo lepiej spożytkować czas jednak oglądając PLSmile. A z sępienia rzadko się niestety wyrasta, nawet naszej Krystynie do końca się to jak widać nie udało.
Ja nie mówię, koleś ma skille - ale czy nasz Oberek ich nie ma? A jakie skille ma Gio Dos Santos? Obiektywnie byśmy się musieli chyba zgodzić, że wszyscy mają wielkie. I wszyscy też chyba mają problem z psychiką. Pewnie, jak chcą za Taarabta 2 miliony to można go kupić, i najwyżej się odsprzeda. Ale jak już szukamy podobnych zawodników, którzy mogą grać wysunięci na środku a także na skrzydle, to było brać Ozila.

Zresztą tak w ogóle to chyba cała ta dyskusja jest mało przedmiotowa, bo nie kupimy nikogo.

Mędrzec bez własnego zdania jest gorszy niż padlina.
30-01-2011 19:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Mubinio - 30-01-2011 19:56

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 51 gości