Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
matys Offline
Reputacja: 1000

Liczba postów: 3,225
Reputacja: 7
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Z ciekawości obejrzałem sobie gole Berby w Tottkach i jeśli w tych kompilacjach są wszystko jego gole(a chyba są), to wychodzi na to, że w pierwszym sezonie strzelił dla Kogutów dwa gole głową, a w drugim było dużo lepiej i jak dobrze liczyłem, z dyńki ukłuł 5 razy. Wychodziłoby 10 goli z główki w 5,5 sezonu, czyli nawet nie całe 2 gole na sezon. Tak średnio dość, zwłaszcza przy jego warunkach fizycznych.

Kompilacje jakbyś chciał sprawdzić, czy nie cyganie:

Sezon 06/07
Sezon 07/08

Po drugie, przy wzroście(prawie 190 cm jak podaje wiki) Berby wygrywanie pojedynków z rosłymi obrońcami, to nie jest jakiś mega wyczyn. Nawet mniejszy Rooney gra od niego dużo lepiej głową, a taki Ron(3 cm mniejszy) głową strzelał gola za golem.

Przesadziłem mówiąc, że Berba gra głowa do dupy, ale jest w tym elemencie przeciętny. Można znaleźć dużo lepiej grających od niego piłkarzy głową, którzy mają podobne warunki fizyczne.

E: Coś się jebłem w obliczeniach, nie 5,5 sezonu, ale 4,5 sezonu, co daje trochę ponad 2 gole na sezon z głowy. Dalej wynik nie powala.

My mate told me that I just don't understand irony.

Which was ironic because we were at a bus stop at the time.
01-02-2011 17:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - matys - 01-02-2011 17:39

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 47 gości