Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 2-1 Manchester City (12.01.2011)
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
Re: PL: Manchester United - Manchester City (12.01.2011; 13:45)
Mecz rządzący się swoimi prawami, w którym nikt nie będzie odstawiał nogi i rozczulał nad przeciwnikiem, z wielkimi emocjami i walką do upadłego Panowie i Panie nareszcie czas na derby :twisted:
Bardzo trudne spotkanie przed nami. Po ostatniej wpadce na wyjeździe wypadałoby zaprezentować się tak jak na United przystało a spotkanie z lokalnym rywalem jest do tego najlepszym momentem. Liczę, że podtrzymamy dobrą passę z City (poza ostatnim remisem) i dzisiejszy mecz wygramy i umocnimy się na pierwszym miejscu w lidze. W naszym ostatnim spotkaniu The Citizens w ogóle nie mieli zamiaru wygrać i skupili się jedynie na tym by bramki nie stracić co im się udało. Mam nadzieję, że dzisiaj znajdziemy sposób na sforsowanie ich obrony i wyjdziemy zwycięsko z tego pojedynku.
Naszym atutem dzisiaj zdecydowanie jest fakt, że gramy na Old Trafford, na którym prezentujemy się wprost wyśmienicie w tym sezonie. Niestety mankamentem są problemy kadrowe z jakimi się borykamy. Niemniej liczę, że Ferguson poskłada to w odpowiedni i optymalny sposób i coś mi się wydaje, że ujrzymy to 2 zestawienie jakie zaprezentował Foster.
Mój typ 3-1.

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
12-02-2011 11:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United - Manchester City (12.01.2011; 13:45) - Lukas - 12-02-2011 11:44

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości