Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 2-1 Manchester City (12.01.2011)
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: PL: Manchester United 2-1 Manchester City (12.01.2011)
Trzeba przyznać, że spotkanie było wyrównane. Raz przewagę miało City, a raz przewagę United, jednak dopisaliśmy do naszego dorobku kolejne trzy punkty i to jest najważniejsze.

Edwin - dobrze skrócił kąt (Big Grin) przy akcji Silvy, zajebiście obronił strzał Twata (tak wiem, spalony był). Dobre spotkanie, jak zawsze.

O'Shea - wystawienie go w tym meczu, było bardzo dobrym posunięciem Fergusona. W defensywie czyścił aż miło, a i ładnie popracował w ofensywie.

Vidić - fenomenalny występ, czyścił doszczętnie wszystko. Brawo, oby tak dalej.

Smalling - przed meczem troszkę się o niego bałem, jednak jak widać niepotrzebnie. Chris rozegrał fantastyczne zawody, Twat przy nim nie istniał. Brawo, nie kombinował, tylko robił co trzeba. Szkoda, że Nani się połasił, bo mógłby skończyć ten mecz z bramką na koncie.

Evra - przyzwoite spotkanie. Kilka błędów popełnił, ale na szczęście bez konsekwencji.

Nani - genialny. MOTM bez dyskusji. Jeszcze w niektórych akcjach mógłby zagrać bardziej zespołowo, ale... Robił z obrońcami co chciał. Fenomenalnie przyjął piłkę w akcji w której strzelił bramkę.

Scholes - na początku grał bardzo dobrze, jednak z czasem było słabiej.

Fletcher - dobre spotkanie. Mam nadzieję, że teraz ustabilizuje formę i będzie grał już tak jak należy.

Anderson - przyzwoite spotkanie, ale nic poza tym.

Giggs - bardzo aktywny. Czasem brakowało dokładności, jednak wielkie brawa za asystę.

Rooney - zagrał bardzo słabo, ale strzelił zajebistą bramkę, która dała nam 3 pkt i dziś tylko to się liczy.

Berbatov - dobrze walczył

Carrick - ok.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
12-02-2011 16:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United 2-1 Manchester City (12.01.2011) - Foster - 12-02-2011 16:44

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości